Casa Zeita Nurorii - New VISCAUTI

Price: de la 1500.00 Lei / Noapte
Paturi: 1 pat dublu, 2 paturi single
Max: 4 persoane
WiFi: Da, gratuit
Bucatarie: de vara + cuptor
Parcare: in curte
Zona grill: Da
Check in: după ora 14:00
Check out: înainte de ora 12:00

Complexul Casa Zeița vă invită să petreceți o vacanță de neuitat în Casa Nurorii, o locuință rurală îmbinată cu tradiție și autenticitate ce ne duce cu gândul la amintirile de la sat.

Este locul perfect pentru o escapadă în familie, în cercul prietenilor și/sau colegilor sau pentru o experiență romantică unică, fiind destinația ideală pentru ameliorarea sănătății mintale și îmbunătățirea sistemului imun într-un mediu pur ecologic combinat cu elemente din natură.

Locație: satul Cărbuna, raionul Ialoveni, la distanța de 40 km de Chișinău.

Preț: prețul pe închirierea Casei Nurorii cu acces la toate facilitățile complexului Casa Zeița și variază în dependență de perioada și numărul de nopți rezervate. Pentru aprilie-octombrie prețurile sunt după cum urmează: - rezervarea pe o noapte - 1500 lei - rezervarea de la 2 nopți în sus - 1000 lei pe noapte - pentru rezervările de la 7 nopți în sus se fac reduceri adiționale.
Micul dejun este inclus în preț.

Regulile casei: este interzis de a aduce animale de companie, de a fuma în interior locuinței, de a desfășura petreceri/sărbători fără acordul prealabil al prestatorului serviciului de cazare.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account